фото: Kjetil Ree, УикипедияМиналата година Бил Гейтс, който в миналото беше

...
фото: Kjetil Ree, УикипедияМиналата година Бил Гейтс, който в миналото беше
Коментари Харесай

Бил Гейтс посрещна обявяването на развода си в луксозен голф комплекс

фото: Kjetil Ree, Уикипедия

Миналата година Бил Гейтс, който в предишното беше най-богатият мъж на света, сподели, че се отдръпва от борда на Майкрософт, с цел да се концентрира върху филантропията. 

Бил Гейтс посрещна оповестяването на новината за развода си с Мелинда Гейтс в първокласен голф комплекс в Калифорния, научава Page Six от собствен източник.

Двойката, която има три деца и беше женена в продължение на 27 години, разгласи на 3 май края на своя брак.

65-годишният милиардер е прекарал последните три месеца във Vintage Club, намиращ се в Индиан Уелс, споделя още източникът на изданието, което е част от New York Post.

„ Бил прекара последните три месеца в курорта, тъй като беше наясно, че разводът му ще се случи. Това е идеалното място за него сега, защото той не би желал да отговоря на въпроси за брака си с Мелинда “, споделя още източникът, поискал анонимност.

Тази седмица милиардерът беше видян в компанията на щерка си Дженифър Гейтс и нейния другар - египетския милионер Найел Насар, добавя profit.bg.

Гейтс купува своето имение с шест спални в комплекса през 1999 година, като заплаща за него 12.5 млн. $, съгласно Forbes.

Сайтът на Vintage Club показва курорта като една от най-престижните и извънредни голф дестинации, като таксата за участие е в размер на 250 000 $.

Курортът разполага с две голф стадиони, спа, заведения за хранене, басейн, тенискорт и други Именията там костват от 775 хиляди $ до 17 млн. $. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР